MODELLFLYG - UNGDOMENS ÅR 2019

EN POJKDRÖMSHOBBY ATT VÄXA MED

Du som besöker denna sida,och fortfarande drömmer om modellflyg, ta kontakt med Ripa Modellflygklubb så får du hjälp att förverkliga dina drömmar

 Har du dessutom barn eller barnbarn i åldern 8 - 88 år, då kan ni dela både glädje och gemenskap i Ripa Modellflygklubb, klubbens målsättning är att hela familjen skall trivas på modellflygfältet.

Ripa Modellflygklubb välkomnar i år alla juniorer i åldern 7 - 25 år att prova på modellflyghobbyn.

Klicka på länk nedan och du får veta mer om årets ungdomsaktivitet

JUNIORMEDLEMSKAP för endast 100 KR

********************************************

FLYG - KORV o TRIVSELKVÄLLAR

VARJE ONSDAG PÅ RIPA FRÅN KL 17.00 

********************************************

RIPALÄGER SHOOTOUT SYD 2019           *******************************************

INBJUDAN TILL IMAC - TÄVLING 10-11/8

********************************************

FLYG PÅ RIPA MODELLFLYGFÄLT

Klubbens målsättning är, att på ett enkelt, lättsamt och kamratligt sätt utveckla vår hobby och klubbverksamhet. Klubben har ca 100 medlemmar. Ripa Modellflygfält ägs av klubben och omfattar 72 000 kvm, ett av Skånes största modellflygfält. Vi flyger året runt när vädret tillåter. Vi har en depåstuga med värmekamin, laddningsdepå för elmodeller, klubbstuga med pentry, sanitetsbyggnad med toaletter, duschar och diskplats. I anslutning till klubbstugan finns uppställningsplatser för 30-talet husvagnar.

Under perioden april - september träffas vi på modellflygfältet varje onsdag från kl 18.00 tills det skymmer. Då har vi normalt också klubbens skolflygplan med dubbelkommando på plats för dig som vill prova ”Spaka själv” innan du köper egen utrustning.

Från början av oktober till slutet av mars flyger vi inomhus i Degeberga idrottshall, varje onsdag kl. 19.00 - 20.30 Vid dessa tillfällen erbjuds intresserade att prova klubbens simulator och därefter prova på att "spaka själv" med klubbbens inomhusplan för dubbelkommando.

Välkommen till oss, så berättar vi mer.

ripa sida 1

Den här bilden visar vårt fantastiska flygutrymme och camping. Vi ses på fältet!

* RIPA MODELLFLYGKLUBB - ALLTID PÅ VÄG UPPÅT *

Frågor på vägen?
Kontakta klubben via kontaktlänken